Hjärnfenomen bakom finanskrisen?!

Hjärnforskare har kommit fram till att hjärnan förvirras när vi tar emot expertråd. Verkar rimligt. Experterna har förlett det svenska folket i 50år med deras falska anklagalser mot det påstått farliga mättade fettet. Om människor tänkt själva hade det inte varit svårt att lista ut att det som våra förfäder ätit i tusentals år inte är farligt för oss! Forskarna hävdar att detta fenomen även kan vara sammanlänkat med finanskrisen!

Slutsats: Tänk själva och lyssna inte på sk. experter!

Läs artikeln här:
http://www.e24.se/kvinna/balans/artikel_1206485.e24

The Obama Deception och förbud mot ekologisk odling i USA

Såg en film igår som heter The Obama Deception och handlar om Obamas väg till makten och utnyttjandet av densamme. Inte minst handlar den om VEM eller VILKAsom fick honom dit! Det är ingen vacker fakta som presenteras. Jag rekomenderar alla att se den. Hade hopp om Obama innan men nu vet man varken ut eller in. Förmodligen nyttigt att få se lite olika sidor om saken och inte bara ta in allt man får från de reguljära nyhetssändningarna. Kunskap är makt! Det värsta är att  ju mer man lär sig desto mer paranoid blir man!

http://video.google.com/videoplay?docid=7718996325782443244

Föresten:
Inte nog med det som nämns i ovanstående film. Obamas administration har ställt sig bakom ett förslag som vill förbjuda ekologisk odling i USA. Faktum är att förslaget även gör det olagligt att odla grönsaker på den egna tomten. Helt galet! Vad är det frågan om egentligen?


Se inslag om förslaget här: http://www.prisonplanet.com/bill-to-ban-organic-farming.html